Vrijwilligers

Voor de 7e editie van het Peace in the Park festival op zondag 22 september 2019 zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het thema vrede een warm hart toedragen. Bij voorkeur woonachtig in Den Haag en omstreken.

Wat is Peace in the Park?

Peace in the Park is een jaarlijks terugkerend vredesfestival in de Paleistuin in Den Haag. Het is onderdeel van het Just Peace Festival rondom de internationale dag van de Vrede op
21 september. Peace in the Park ademt een sfeer uit van onderlinge verbondenheid en harmonie. Bezoekers kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten die een ervaring geven van innerlijke vrede. Denk aan workshops, meditatie, dialooggesprekken, VirtueScope, kinderactiviteiten, muziek, labyrint lopen e.o..

Naar wie zijn wij op zoek?

Peace in the Park wordt jaarlijks voorbereid, georganiseerd en uitgevoerd door vele vrijwilligers. Voor 22 september zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwillige medewerkers voor het verrichten van uiteenlopende werkzaamheden ter ondersteuning van de festivalorganisatie. Denk hierbij aan de op- en afbouw van de festivalvoorzieningen, het klaarzetten van stoelen en tafels, aanbrengen van versiering en bewegwijzering etc. Daarnaast zijn er taken zoals de ontvangst van bezoekers, het houden van toezicht en de ondersteuning bij de diverse programmaonderdelen, workshops en activiteiten. Via onderstaand formulier kun je je als vrijwilliger aanmelden voor:

  • Team Op -en Afbouw en Decor
  • Team Welkom
  • Team Toezicht

Meld je aan als vrijwilliger

Patienten met erectiestoornissen moeten uitvinden wat het probleem precies veroorzaakt heeft. Sommige oorzaken van erectiestoornissen kunnen onaangename verrassingen worden. Lees meer bij http://www.mannen-geheim-pillen.com/5-interessante-feiten-over-de-oorzaken-van-erectiestoornissen.php.

Duur van je inzet

Een zondagochtend of een zondagmiddag. Beide mag natuurlijk ook. Je hebt natuurlijk ook pauzes tussendoor maar gedurende uitvoering van je taak ben je wel gebonden aan een tijdsschema.

Wat wij graag van jou willen…

We zijn heel dankbaar als jij je wil inzetten om het festival te ondersteunen. Daarnaast moeten we ook op elke medewerker kunnen rekenen, daarom is het festival erbij gebaat dat je je taak vrijwillig uitvoert maar niet vrijblijvend. Daarom vragen we het volgende van onze medewerkers:

  • Commitment om je te verbinden aan het festival gedurende de gehele periode dat je hebt afgesproken met het projectteam
  • Affiniteit met het thema en doel van het festival
  • Een teamspeler die ook zelfstandig kan werken
  • ‘Hands on’ mentaliteit: van aanpakken weten

Wat krijg je er voor terug?

De ervaring leert dat jouw bijdrage aan Peace in the Park weliswaar tijd/inzet vraagt maar ook energie teruggeeft. Je werkt samen met een enthousiaste groep vrijwilligers ter ondersteuning van een heel bijzonder project!! Je doet veel ervaring op in de samenwerking, voorbereiding en uitvoering van het festival.

Het succes van de gezamenlijke inzet en de zeer gemeende dankbaarheid van het publiek geven veel voldoening. En natuurlijk een mooie aanvulling op je cv…

Organisatiegegevens

Peace in the Park
Zeestraat 50
2518 AB Den Haag
vrijwilligers@peaceinthepark.eu