shadow

Vierde editie Peace in the Park

De voorbereidingen voor de vierde editie van het vredesfestival Peace in the Park zijn in volle gang. De thema’s voor de komende editie zijn ontmoeten, beleven en bewegen. Het festival verwelkomt graag nieuwe vrijwilligers. Kijk eens naar onze vrijwilligersvacatures.

Vierde editie Peace in the Park

Laat je inspireren over je persoonlijke verbondenheid met vrede en denk na om daar actief iets mee te doen!

Iedereen wil vrede. Ook jij kunt iets doen met vrede, in jezelf en in je omgeving. Ontdek wat jij praktisch kunt doen als eerste kleine stap en deel dat met anderen. Peace in the Park is een vredesfestival waar bezoekers elkaar op een harmonieuze en ontspannen manier kunnen ontmoeten. Peace in the Park inspireert inwoners van Den Haag over hun persoonlijke verbondenheid met vrede na te denken en daar actief iets mee te doen. Laat je inspireren door de verhalen, de gesprekken, de muziek en vele andere activiteiten. Het festival enthousiasmeert tot die kleine verandering die een groot verschil kan maken in jouw eigen leven en leefomgeving en draagt bij aan een gevoel van vrede en verbondenheid. Wat doe jij voor persoonlijke vrede? Kom naar Peace in the Park. Ontmoet, beleef en doe mee!

Zondag 25 september 2016

Locatie: Paleistuin, Den Haag

Het vredesfestival Peace in the Park is onderdeel van het Just Peace Festival dat van 21 t/m 25 september plaats vindt in Den Haag, dé internationale stad van vrede en recht.