shadow

Just Peace weekend van start met The Hague Peace App

The Hague Peace app
The Hague Peace app

Het Just Peace weekend start met een lancering van een nieuwe app: The Hague Peace app. De app neemt je mee op een interactieve ontdekkingstocht langs de internationale organisaties en bijzondere plekken in de Internationale Zone in Den Haag. Je ervaart zelf hoe de internationale organisaties werken aan vrede in de wereld en je ziet buiten wat er binnen gebeurt. De app voert je onder meer langs het wereldberoemde Vredespaleis, Nobelprijs voor de Vrede-winnaar OPCW en het World Forum, waar in maart dit jaar Obama, Ban Ki Moon en andere wereldleider spraken over nucleaire veiligheid. Ondertussen verplaats je je in de schoenen van beroemde vredestichters als Martin Luther King, Nelson Mandela en Gandhi.

De lancering van de app op 19 september zal op een interactieve manier plaatsvinden. Gedurende het hele weekend zullen er speciale tours met de app zijn. Vertellers van het Museon en acteurs laten iedereen kennismaken met de “The Hague Peace App”.

De app is het initiatief van Museon. Het museum fungeert als begin- en eindpunt van de route. De app is voor IOS en Android geproduceerd.

Combineer de tour met de app met een bezoek aan de bijzondere tentoonstelling “Werken aan Vrede”, ook in het Museon.

Posted in:
Articles by:
Published: