shadow

Terugblik Peace in the Park 2016

Op zondag 25 september jl. vond de vierde editie plaats van het vredesfestival Peace in the Park. Het is een geslaagd evenement geworden, waarbij dit keer het programma meer verdieping kende. Zo waren er verschillende workshops waar bezoekers van het festival actief aan de slag gingen met het begrip persoonlijke vrede. In totaal hebben ongeveer 1700 mensen deelgenomen aan een of meerdere programmaonderdelen.

Het programma van Peace in the Park 2016 is mede tot stand gekomen dankzij de inhoudelijke bijdragen van het Humanistisch Verbond, Sacred Songs, Madal Bal, Brahma Kumaris Spirituele Academie, de Haagse Hogeschool en anderen. Op het organisatorische vlak gaat onze dank uit naar de vele vrijwilligers uit Den Haag en omgeving die in de aanloop naar 25 september en op de dag zelf hebben meegewerkt.

Peace in the Park 2017 zal plaatsvinden op zondag 24 september 2017.

Het vredesfestival Peace in the Park is onderdeel van het Just Peace Festival dat van 21 t/m 25 september 2016 plaatsvond in Den Haag. Peace in the Park 2016 is financieel mede mogelijk gemaakt dankzij: Fonds 1818, Gemeente Den Haag/stadsdeel Centrum, Haëlla Stichting en het Humanistisch Verbond. Zie onze Facebook pagina voor een fotoreportage met de mooiste foto’s van deze editie en een korte promofilm van de afgelopen editie.

Posted in:
Articles by:
Published: