shadow

Programma Peace in the Park: Vrede & bewegen

Tacoyo

Wat is er zondag allemaal te doen in de Paleistuin in Den Haag tijdens Peace in the Park? Deze week lichten we wat programma onderdelen toe. Vandaag: Vrede & bewegen. 

Taiji Bailong Ball

Dit is een racketsport, gebaseerd op de eeuwenoude Chinese bewegingsleer. Het kan alleen of met anderen beoefend worden, als freestyle op muziek, of als veldspel over het net. Maar de bal wordt nooit geslagen, bewegingen zijn cirkelvormig, soepel en elastisch. Het samenspel is een dialoog. Zo leer je op een harmonieuze manier omgaan met je omgeving. Door de Taiji Bailong Ball Vereniging Nederland.

In balans door Yoga

Door middel van techniek, ademhaling, houding en ontspanningsoefeningen ga je balans zoeken in jezelf. Dat geeft stabiliteit. In onze veranderlijke wereld hoef je jezelf niet te verliezen, als je stevig in jouw midden staat, stromend van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Vind de balans in jezelf! Door Anne van Stekelenburg, die al ruim 20 jaar yogales geeft.

Beweeg in vrede: Tacoyo

Bij Tacoyo gaat het om plezier in bewegen. Actieve oefeningen, bewuste ontspanning en ademhaling, ondersteund met muziek en afgerond met een ontspanningsmeditatie. Tacoyo is voor alle leeftijden, beweeg lekker mee! Door Rob Molenaar.

Tacoyo
Tacoyo

Meer onderwerpen zijn te vinden in het complete programma.

Posted in:
Articles by:
Published: