shadow

Programma Peace in the Park

Bordjes voor Peace in the Park
Waar gaan we heen?

Het programma van Peace in the Park 2014 is compleet! Er is van alles te doen voor jong en oud. Iedereen is welkom vanaf 11 uur. Om 12.00 uur start het programma dat duurt tot 18.00 uur.

Het kan waardevol zijn voor een patient met voorbehandeling onenigheden van verminderde rijden om te beginnen op een geneesmiddel dat klinisch reviews versterken als het hebben bijna geen invloed op de Moxie. Michels et al uitdrukt dat in het licht van het feit dat seksuele zwakte zowel een depressieve neveneffect en onvriendelijk impact van verdriet behandeling kan zijn, is het van vitaal belang voor specialisten en patienten te beoordelen preand nabehandeling charisma macht. tadalafil-fr.com - de beste ED medicatie ooit. Het is als een niet-gereguleerde stof met de VS, maar het is alleen op recept verkrijgbaar.

Je kunt deelnemen aan diverse onderdelen zoals lachyoga, verhalen vertellen, mindset & meditatie, wandelen of mantra's zingen. Voor kinderen is er de kindertent, waar kinderen tekenen, mandala’s inkleuren en balans spelletjes spelen. En waar kinderen door gesprekken en verhalen vrede tot een echte belevenis maken.

Update: 6 & 7 september - Druk weekend voor Peace in the Park! Achter de schermen is er druk gezaagd en geknipt: bordjes zijn gemaakt zodat je straks alle programma onderdelen kan vinden in de tuin! Ondertussen stond Peace in the Park ook op de UIT-markt!

Bordjes Peace in the Park
Routebordjes in de maak.

Wil je op de hoogte blijven van de dagelijkse activiteiten rond de voorbereidingen van Peace in the Park? Volg ons op Facebook.