shadow

Presentatie van het Inspiratieboek voor innerlijke vrede

In Den Haag is op 16 mei 2019 bij de Spirituele Academie het 'Inspiratieboek voor innerlijke vrede' gepresenteerd. Dit boek is geschreven door Marie-Lisette Derks, medeoprichter van het festival Peace in the Park. De burgemeester van Den Haag, Pauline Krikke, heeft het eerste exemplaar in ontvangst mogen nemen.

Het Inspiratieboek voor innerlijke vrede is een praktische handleiding, waarbij jong en oud handvatten aangereikt krijgen om innerlijke vrede te creëren en praktisch toe te passen in dagelijkse bezigheden, om daarbij ook de vijanden van innerlijke vrede zoals hebzucht en boosheid te herkennen. In het boek staan tips om dit te ervaren, de zelfkennis te vergroten en de innerlijke vrede uit te dragen naar anderen. Een vredige wereld begint tenslotte bij jezelf.

Het inspiratieboek is een verdiepend boek met een educatief karakter. Het boek is tot stand gekomen vanuit Peace in the Park in samenwerking met Just Peace. Het is uitermate geschikt voor lessen, (creative) workshops en dialogen. Het heeft als doel het thema vrede concreter, begrijpelijker en levendiger te maken voor jong en oud. Ook laat het inspiratieboek de vrede, persoonlijk en gezamenlijk, een nog groter onderdeel zijn van onze samenleving.

Vraag vrijblijvend naar informatie over dit boekje en de mogelijkheden in de vorm van programma's en workshops voor uw organisatie, bedrijf, school, wijkcentrum of cultuuranker. Stuur een e-mail naar info@peaceinthepark.eu.

Mocht u geïnteresseerd zijn in mogelijke werkvormen van dit boekje, dan kunt u op 25 mei 2019 van 14:00-17:00 uur een inspiratiemiddag bijwonen bij de Spirituele Academie aan de Zeestraat 50 te Den Haag. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar het bovengenoemde e-mailadres.

 

Burgemeester Krikke neemt het eerste exemplaar van het inspiratieboek in ontvangst.