Meet

Workshop Mantra's zingen: Zangcirkel

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-6.png

Laura maakt muziek afkomstig uit diverse culturen, toegewijd aan vrede en liefde. Ze begeleidt al jarenlang zangavonden.  Op het Peace in the Park festival ben je uitgenodigd om in haar zangcirkel aan te sluiten.Iedereen heeft een eigen stem – je hebt geen ervaring nodig, je hoeft zelfs niet te kunnen zingen of de tekst te kennen om mee te kunnen doen.Ook alleen luisteren is welkom! Het gaat om het samen beleven van de zang, om je aandacht te richten en in het moment te zijn. Dit soort liederen worden al eeuwenlang over de hele wereld gezongen. Ze openen een deur naar je innerlijke zelf en je hoger bewustzijn. Het is dus eigenlijk een vorm van mediteren. Samen zingen heeft als doel om in de energie en vibratie van het lied samen te zijn en te delen in de vreugde van het hier en nu.  Door Laura van de Craats.
Tijden: 12:30 uur - 13:15 uur & 14:30 uur - 15:15 uur. Locatie 2.


Workshop: Warrior Dance

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-4.png

Eva komt uit Tsjechië. Zij is theater producent, docent Dans, Vechtkunst en Ritueel, en ze ontwikkelt nieuwe dans concepten. Zij zal tijdens het Peace in the Park festival een workshop en demonstratie van haar Warrior Dance geven. Deze workshop zal in het Engels gegeven worden

In deze workshop combineert Eva de ‘5-ritme dans’ met vechtsport. Dans en vechtkunst klinkt als een contradictie, maar ze hebben toch veel gemeen: het draait allemaal om bewuste energie die van binnenuit komt. De voorstelling weerspiegelt de innerlijke reis die we allemaal maken, zowel in het dagelijks leven als in de verschillende stadia van ons bestaan. Wanneer vecht je als een krijger en wanneer geef je je over aan het pad van je bestaan? Waarin zit jouw punt van innerlijke rust en vrede? Het zit allemaal in je eigen gedachten. Dit is een innerlijke reis die bewust in beweging en emotie uitgedrukt wordt.  www.evabergerova.eu
Door Eva Bergerova.
Tijden: 13:30 uur - 14:15 uur & 15:30 uur - 16:15 uur. Locatie 2.


Workshop Acroyoga

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1.png

Hij creëert een omgeving van vertrouwen, spanning en speelsheid. Vanuit zijn achtergrond in coaching, improvisatietheater en Capoeira, leert hij je om bewegingen te verkennen en samen te werken. Gericht op het ontdekken van je eigen manier om je zelfvertrouwen te verhogen en plezier te hebben terwijl je dit doet.
Vliegtuigje spelen. Een geweldige workout, goed voor een sterke “core” en “back”. En een uitdaging in contact, vertrouwen en teamwork. In 2014 ontdekt Marco dat acroyoga zijn soort yoga is, die hij graag met iedereen deelt. In 2018 heeft hij zijn leraren diploma in Barcelona behaald.
Op het festival zul je ervaren hoe het is om gedragen te worden door de “base”. Vanaf hier neem je allerlei verschillende dynamische en acrobatische posities aan. Het maakt helemaal niet uit als je geen specifieke achtergrond hebt. Voor acroyoga hoef je niet persé sterk of flexibel te zijn. Het is een uitdaging in vertrouwen en iemand anders toestaan ​​om met je samen te werken.
Door Marco Kool. Tijden: 13:00 uur - 14:00 uur & 15:15 uur - 16:15 uur. Locatie 3. !!! Neem je eigen yogamat of handdoek mee !!!


Workshop Ademhaling: Peace of body & mind

Peace of body & mind: een workshop in ademhaling en ontspanning. Je raakt vertrouwd met je ademhaling en leert deze te sturen. Ontspanning ervaar je door het richten van je aandacht en gebruik te maken van je voorstellingsvermogen. Deze oefeningen zijn een weldaad voor lichaam en geest. Door Sylvia de Gast - Er zijn twee soorten workshops: Ademhalingsworkshop van 12:30 uur - 13:15 uur en
een ontspanningsworkshop van 16:00 uur - 16:45 uur Locatie 5.


Leven & genieten spel

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1.png

Je wordt uitgedaagd om plaats te nemen in de driver’s seat van jouw (werk)leven en te genieten van de rit. Aan de hand van haar persoonlijke verhaal en het leven & genieten-spel sta je met met elkaar stil bij waar je nu staat en naar toe wilt.

Werkelijk leven & echt genieten is het motto dat Shanti Silos (organiatieadviseur, doorbraakcoach en inspirererend spreker) heeft. Zij schreef het boek ‘Schonen, Dromen & Ordinaire Fun’. Het verhaal is te lezen als een speurtocht naar onbekende bestemmingen met keuzes op kruispunten.
Door Shanti Silos. Tijd 13:30 uur tot 14:30 uur. Locatie 5


Workshop: ontspannende yoga

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-2.png

Dit is een laagdrempelig yoga workshop waar iedereen aan mee kan doen. Do - In Yoga is ten behoeve van het ondersteunen van zelfhelend vermogen van het lichaam, middels het beoefenen van houdingen. Deze workshop wordt gegeven door Jacqueline Heijdra zij is yogadocente in Den Haag.
Tijd: 14:45 uur tot 15:45 uur. Locatie 5
!!!Neem je eigen yogamat of handdoek mee !!!


Kinderprogramma

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom in de kindertent voor een varieteit aan leuke activiteiten.Zo maken we samen iets wat wat vrede uitdrukt. Jij bepaalt hoe het eruit ziet, met mooie vormen en vrolijke kleuren. Zo vieren we samen het feest van vrede.
doorlopend 12.30 - 16.30 uur. Locatie 4

verhalen voor kinderen van ca. 6-12 jaar.

3 Dierenverhalen - totaal 30 minuten
• Het verhaal van Wampol de kikker die gaat trouwen maar zich op de huwelijksdag afvraagt of hij wel mooi genoeg is voor zijn geliefde Josephine.
• Een verhaal over de slang die Haas en Schildpad heeft wijsgemaakt dat er dingen aan hen niet deugen, en over Poes die daar iets op verzint.
• Een verhaal over de dieren van het bos die elke zondag bij elkaar komen om te zingen, muziek te maken, te praten over dingen die hun bezighouden en te oefenen met het leven met verschillen.

Van 13.30 u tot 14.00 u (o.v.). Locatie 4
Verhalenverteller Guido de Bruin vertelt verhalen die raken en ontroeren, met lichtheid en humor (www.guidodebruin.net).


Workshop Ouder en kindyoga

#kinderyogapraktijkArchipel

kind-ouderyoga 15.45uur - 16.30 uur. Locatie 4. !