Participeer

Steun Peace in the Park en word vrijwilliger!

Peace in the Park is een festival van vrijwilligers. Dit betekent dat ieders inzet met betrekking tot de organisatie, programmering en uitvoering op vrijwillige basis plaatsvindt. Om van 21 september een succes te maken hebben we een grote groep vrijwilligers nodig. Help jij ons mee?

Om Peace in the Park te realiseren kun je als vrijwilliger actief zijn gedurende (een deel van) de dag. Stuur een mail naar vrijwilligers@peaceinthepark.eu en je ontvangt het aanmeldformulier. Ook als je vragen hebt m.b.t. een eventuele bijdrage als vrijwilliger kun je een mail sturen.

We zien uit naar jouw reactie!

Steun Peace in the Park en doneer!

Peace in the Park is een euro-neutraal festival. Dit betekent dat er weinig tot geen budget beschikbaar is. De eerste editie van het festival wordt dan ook grotendeels gerealiseerd dankzij de inzet van vrijwilligers en organisaties/bedrijven die kosteloos meewerken. Hiermee kunnen echter niet alle onderdelen van het festival worden gerealiseerd. Dus: draag je Peace in the Park een warm hart toe en wil je ook volgend jaar weer zo’n inspirerende dag vol vrede beleven in de Paleistuinen? Dan is jouw financiële bijdrage van harte welkom om dit te kunnen realiseren!

Om Peace in the Park te ondersteunen kun je:

  • Jouw donatie op het festival zelf in de daartoe bestemde donatiebox doen;
  • Jouw donatie tbv Peace in the Park afgeven bij Brahma Kumaris Spirituele Academie (Zeestraat 50, Den Haag);
  • Jouw donatie aan huis laten ophalen door de speciale Peace in the Park donatiebus (alleen in Den Haag). Neem hiervoor contact met ons op via info@peaceinthepark.eu

Alvast heel erg bedankt voor jouw bijdrage!

Steun Peace in the Park en stel materiaal beschikbaar!

Peace in the Park is een euro-neutraal festival. Dit betekent dat er weinig tot geen budget beschikbaar is. De eerste editie van het festival wordt dan ook grotendeels gerealiseerd dankzij de inzet van vrijwilligers en organisaties/bedrijven die kosteloos meewerken en materialen beschikbaar stellen. Aan sommige materialen hebben we echter altijd behoefte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stoelen, partytenten, tafels, een podium en aggregaten. Beschik jij over deze materialen of heb je andere materialen die je aan Peace in the Park beschikbaar wilt stellen voor een dag, neem dan vooral contact met ons op via info@peaceinthepark.eu

Alvast heel erg bedankt voor je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *